Mij maak je enorm blij met het fotograferen van een evenement. Niet wetende wat er op je afkomt staan mensen ineens te dansen, gebeurt er iets geks of iets grappigs en altijd moet ik aan staan. Van een zakelijk evenement of congres, tot een feest, een barbecue, een prijsuitreiking, festival, surfkamp of nog heel iets anders: niets is te gek.  
Bij een evenement ben ik altijd aan het zoeken om me heen: Waar zijn de mensen die het gezellig hebben, die staan te lachen met elkaar: Die mensen gaan door mij op de foto. Ik blijf daarbij wel in de achtergrond, zodat de bezoekers van het evenement zich niet gestoord voelen en ongedwongen op de foto gaan. Ik gebruik daarbij ook mijn blik als marketeer waarbij ik in mijn achterhoofd houd wat er belangrijk is om vast te leggen. Ook zorg ik voor een boel variatie in foto's. Natuurlijk worden ook de details vastgelegd: een logo, een belangrijk persoon, de locatie, aankleding of een spreker: Allemaal komen ze in beeld. 
Meer werk zien? Scroll naar onderen voor mijn portfolio.
Waarom gebruik maken van een evenementenfotograaf?
Herbeleving: Je bezoekers zijn dolblij als ze zichzelf spotten op een foto van een evenement waar ze aanwezig waren. In een mooi overzicht genieten ze na van de dag(en).
Marketing: Was het evenement een succes? Dan wil je het vast nog eens organiseren! De foto's zetten de sfeer neer hoe het was, en overtuigen bezoekers het te bezoeken. 
Levering: Ik lever mijn foto's snel aan. Heeft het haast? Dan is in overleg de volgende dag mogelijk.
Back to Top