Info en tarieven

Op deze pagina vind je alle informatie over een fotoshoot met mij en de tarieven die ik hanteer bij portretfotografie. Bij portretfotografie draait het allemaal om JOU. Jij laat me zien wie je bent, wat je doet en je laat je beste kant zien.

Voor portretfotografie hoef je natuurlijk geen professioneel model te zijn! Ook als je foto’s wil voor je instagram, bedrijf en met je familie of je geliefde ben je bij mij op het juiste adres. Tijdens een shoot werk ik graag buiten, in de stad of in de natuur, of binnen, bijvoorbeeld bij jou thuis, of op je werkplek.


Vind je het fijn om eerst wat andere foto’s van mij te zien of ben je gewoon nieuwsgierig geworden naar eerder werk dat ik gedaan heb? Neem dan eens een kijkje in mijn fotogalerij! Ik houd me niet alleen bezig met portretfotografie, maar ook met paarden– en concertfotografie. Ook die foto’s zijn te bekijken in de verschillende galerijen.

Enthousiast geworden en lijkt het je wat om met mij aan de slag te gaan? Dan kun je voor meer informatie en de mogelijkheden altijd een berichtje sturen naar info@marenvanderburght.nl, of neem direct contact met me op, door op de knop hieronder te klikken!

portretfotografie

Basic:
€65

– Portretfoto’s van 1 persoon. Voor social media, datingsites of LinkedIn, zakelijk, familie of stel.
7 volledig bewerkte foto’s op webformaat en daarvan 2 op volledig formaat
– Zelf je foto’s kiezen uit een grote selectie.

Standaard: €80

– Portret, zakelijk, familie of stel.
15 volledig bewerkte foto’s op webformaat en volledig formaat (nabestellen is mogelijk)
– Zelf je foto’s kiezen uit een grote selectie

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven