Info en tarieven

[fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_text]

Speel je in een band? Of organiseer je een festival of een ander evenement? Heb je foto’s nodig die helemaal het gevoel weergeven van de dag? Ik ben een freelancer op het gebied van evenement – en concertfotografie.

Ik probeer me tijdens uw evenement de hele dag als een soort ninja door alle mooie en spannende momenten heen te bewegen, zodat ik alles op de foto kan zetten. Het liefst maak ik foto’s van alle hoeken. Voor het podium, op het podium, het publiek, de eerste rij zingende fans en van helemaal achterin. Ook foto’s backstage of portretten van bandleden behoren tot de mogelijkheden.

De foto’s kunnen vervolgens weer gebruikt worden in de on – en offline marketing van volgende evenementen. Ook als band is het fijn om foto’s te hebben voor (online) marketing en persfoto’s. In principe dus content om je socials draaiende te houden op de momenten dat het nodig is!

Eerder heb ik onder andere gewerkt voor opdrachtgevers zoals The Daily Indie, Melkweg Amsterdam en All Things Loud.

Dus ben je op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in evenement- en concertfotografie? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via deze pagina: Contact

[/fsn_text][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_component][/fsn_component][fsn_text]

Duncan Laurence op ESNS
Duncan Laurence op Eurosonic Noorderslag 2020 – Gefotografeerd voor http://www.thedailyindie.nl

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven